Bucataras incepator

Biscuiti cu seminte de in
sursa aici


  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 100 g faina integrala de grau
  • 30 g unt 
  • 2 linguri seminte de floarea-soarelui crude
  • 1 lingura seminte de in macinate
  • 1 lingura seminte de susan macinate
Topeste mai intai untul si lasa-l sa se raceasca. Cascavalul se da prin razatoare
 si se amesteca cu untul topit, oul si semintele. La final, poti adauga faina. 
Aluatul astfel obtinut se acopera cu o folie alimentara si tine la frigider timp de 1 ora.

Dupa ce il scoti de la frigider, intinde aluatul si taie-l cu ajutorul unei forme pentru biscuiti.
 Transporta apoi totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, inteapa usor aluatul cu o furculita 
sau o scobitoare si lasa tava in cuptorul incalzit la 180 grade, pana cand biscuitii incep sa se rumeneasca.
 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu