luni, 5 martie 2018

De pe Facebook adunate....


Cine a zis ca lunea nici avioanele nu zboara si nici iarba nu creste ,sigur a avut o zi de luni ca a mea...
Mie astazi mi-a mers,nu prost...extrem de prost de la prima ora.
Dupa ce am avut o trezire la foc automat pentru ca am atipit inca 20 minute dupa ce a sunat ceasul,am pregatit tot in fuga,am imbracat biata copila mai mult adormita si am sters-o cu viteza luminii sa o duc la gradi si colac peste pupaza am pierdut si autobuzul de la 8.05 care avea legatura directa cu celalalt autobuz care ma duce la lucru. L-am luat pe al doilea,la 10 minute distanta ,ajung sa schimb autobuzul insa cand sa plecam din statie se defecteaza. Pana a venit altul a mai trecut 10 minute si uite asa am intaziat la lucru 20 minute. Acolo alta poveste...zi de luni ...toata lumea cu fundul in sus de parca in week-end ii supune cineva la cele mai grele chinuri.
In fine...ce incepe prost se termina prost.
Daca va intrebati ce legatura are proasta zi pe care am avut-o azi cu soacrele...ei bine... niciuna. Acum pe seara intrasem putin pe facebook sa ma desting (desi uneori intru pe facebook si ma enervez mai rau...) si imi cade ochii pe o postare dar nici nu mai retin nici in ce grup era dar a fost atat de amuzanta ca i-am dat imediat copy-paste sa am acele randuri pastrate sa le citesc cand oi mai fi necajita. Doamna care le scrisese a avut ca scop sa ne destinga fruntile si in cazul meu a avut efect 100%,desi eu una nu ma regasesc in cele scrise. In ce priveste socara (la cea actuala ma refer) o fi buna o fi rea,nu stiu. Eu nu m-am certat niciodata cu ea in 13 ani si sper nici sa nu o fac nici de acum inainte.
Insa revenind la postare...asa cum am zis ,i-am dat copy-paste sa o mai citesc din cand in cand dar si sa o cititi si voi sa va descretiti fruntile. Nu o sa ii mentionez numele pentru ca nu mai stiu unde am dat peste postare,dar as vrea sa ii multumesc pentru ca a avut minunata idee sa ne faca sa mai si zambim. Asa ca... poftiti sa cititi si va amuzati si voi:

              "..de unde au soacrele astea atâta putere în ele nu știu. ..te uiți la ele ca abia își târâie traista cu buline💊 de la farmacie dar când vine vorba de "distrugerea inamicului " ,adică nora,  baaai întineresc pe loc , se transformă în Smeagol și încep : "Golum, Golum,Golum....... tre' să-l recuperez pe my precios fiu din ghearele nenorocitei "! 😬
De 19 ani mă chinui sa-i arat ca fi-su sta lângă mine pt că așa vrea nu pt că i-am făcut farmece cu foi de dafin 🌱, încerc sa-i explic ca nu-s betiva pt că beau o bere 🍺sau un vin din când în când....dar nooooo....pana și copiii i-a făcut saracu' sub influenta plantelor halucinogene 🍃ca a văzut ea odată într-un ghiveci în curte o planta ciudată ce o udam eu cu mult drag.....pnm,  era o buruiana crescuta aiurea dar pe care sigur am uscat.o și i.am dat.o sa o fumeze 🌿 ca altfel nu-si explica cum l-am fraierit sa-mi facă 2 odrasle 👭......am avut o explicație logica și pt asta : i-am găsit punctul sensibil la mine intre picioare ! 
Își dădea  #cechin la tel fix la 12 : ești gata mămică cu masa? Nu fa 😠 noi nu mâncăm la prânz....Bietul meu băiat 😭!  ...bietul băiat. .are 100 de kile  !!😬
Long story. ...cert e faptul ca niciodată nu o sa renunțe ...cu siguranță va face un împrumut la banca pt armament, va forma echipa SEAL cu alte soacre disperate și va porni exterminarea "speciei Nora " ! 
Deci ..De unde au atâta putere? 
Cel mai tragic este ca "mamica" mea e încă zdravănă și în putere. ..sapă tarlaua de porumbi  cât imi suflu eu mucii!  DOAMNEE pupa-ti-as puterile Tale, ai grija de mine. ..te roog! !! Amin 😇

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu